Descobrix la ruta de la passarel·la de la presa de Relleu,
consulta disponibilitat i reserva les teues entrades.

COMPRA D'ENTRADES
La passarel·la és un recorregut format per taulers de fusta recolzats en volada en la paret del congost. Té un recorregut de 212 metres (anada), al final dels quals aconseguim un mirador amb sòl de vidre. Tot el conjunt desafia al buit dels seus 60 metres d'altura.

La ruta de la passarel·la de la presa de Relleu

La passarel·la es troba a mitat de recorregut de la ruta. Només es pot accedir caminant. La Ruta del Pantà de Relleu és un dels tresors millor guardats de la població, una singular construcció que es troba en un entorn natural únic, de gran bellesa i valor ambiental. El pantà del segle XVII. Part de l'itinerari es realitza per un antic camí de ferradura que ha sigut recuperat de l'oblit: el Camí dels Ripalmes o del Fasamais. En el recorregut també trobarem un forn de calç, antigues basses de reg, assuts i séquies.
  • Dificultat: Fàcil
  • Ruta Circular (Opció A) Rutal Lineal (Opció B)
  • Distància: 10 km (Opció A) 3,6 km (Opcició B)
  • Desnivell ruta: 200 m (Opció A) 40 m (Opció B)
  • Temps ruta estimat: 3 hores (Opció A) 1 hora (Opció B)
  • Menors acompanyats per un adult

COMPRA D'ENTRADES

Una ruta de vertigen

La passarel·la és un recorregut format per taulers de fusta recolzats en volada en la paret del congost. Té un recorregut de 212 metres (anada) , al final dels quals aconseguim un mirador amb sòl de vidre. Tot el conjunt desafia al buit des dels seus 60 metres d'altura.

Gran valor històric

Coneix el pantà de Relleu, una construcció del segle XVII que es troben en un entorn privilegiat i poc explotat pels visitants fins al moment. Un forn de calç, assuts, séquies i fins a antigues basses de reg.

Horaris

L'horari d'obertura i tancament de la passarel·la:

De novembre a febrer:
De dilluns a Divendres de 9.30h a 17.00h
Dissabtes i Diumenges de 9.00h a 17.00h

Aquest horari pot canviar en funció de l'època de l'any o dies festiu.

La ruta de la passarel·la de la presa de Relleu - 2023