IniciCOM ARRIBARHorariEntradesNormes d'úsAparcamentPremsaContacte

Descobrix la ruta de la passarel·la de la presa de Relleu,
consulta disponibilitat i reserva les teues entrades.

COMPRA D'ENTRADES
La passarel·la és un recorregut format per taulers de fusta recolzats en volada en la paret del congost. Té un recorregut de 850 metres (anada i volta) des de la caseta de fusta on es compren les entrades. Tot el conjunt desafia al buit dels seus 60 metres d'altura fins a acostar-nos poc a poc a escassos 20 metres del llit.

La ruta de la passarel·la de la presa de Relleu

La passarel·la es troba a mitat de recorregut de la ruta. Només es pot accedir caminant. La Ruta del Pantà de Relleu és un dels tresors millor guardats de la població, una singular construcció que es troba en un entorn natural únic, de gran bellesa i valor ambiental. El pantà del segle XVII. Part de l'itinerari es realitza per un antic camí de ferradura que ha sigut recuperat de l'oblit: el Camí dels Ripalmes o del Fasamais. En el recorregut també trobarem un forn de calç, antigues basses de reg, assuts i séquies.
 • Dificultat: Fàcil
 • Ruta Circular (Opció A)
  Rutal Lineal (Opció B)
 • Distància: 10 km (Opció A)
  3,6 km (Opcició B)
 • Desnivell ruta:
  200 m (Opció A) 40 m (Opció B)
 • Temps ruta estimat: 3 hores (Opció A) 1 hora (Opció B)
 • Menors acompanyats per un adult

COMPRA D'ENTRADES

Una ruta de vertigen

La passarel·la és un recorregut format per taulers de fusta recolzats en volada en la paret del congost. Té un recorregut dàproximadament 850 metres (anada i volta) des de la caseta de recepció (fusta). Tot el conjunt desafia al buit des dels seus 60 metres d'altura fins a acostar-nos poc a poc a esacassos 20 metres del llit.

Gran valor històric

Coneix el pantà de Relleu, una construcció del segle XVII que es troben en un entorn privilegiat i poc explotat pels visitants fins al moment. Un forn de calç, assuts, séquies i fins a antigues basses de reg.

Horaris

L'horari d'obertura i tancament de la passarel·la:
De Dilluns a Diumenge de 9,00 a 20,00 (últim passe a les 19.30)
Aquest horari pot canviar en funció de l'època de l'any o dies festiu.

La ruta de la passarel·la de la presa de Relleu - 2024