IniciCOM ARRIBARHorariEntradesNormes d'úsAparcamentPremsaContacte

Aparcament

En Relleu hi ha diversos pàrquings gratuïts on pots estacionar, recorda que els caps de setmana o festius solen estar més concorreguts. També pots aparcar en els carrers de Relleu que estiguen permeses.

Pàrquing de l'Ajuntament,, just davant de l'ajuntament de Relleu (a uns 5 km de la passarel·la de la presa de Relleu, Opció de la ruta A)Fotos del Pàrquing de l'Ajuntament: https://flic.kr/s/aHBqjzEheY

Pàrquing del Carrer Evarist Manero Molla, a l'entrar a Relleu si véns des d'Aigües. (a uns 5 km de la passarel·la de la presa de Relleu)Fotos del Pàrquing del carrer Evarist Manero Molla: https://flic.kr/s/aHBqjzEhEV

Pàrquing de la Circumval·lació, a l'entrar des d'Aigües o des d'Orcheta. (a uns 5 km de la passarel·la de la presa de Relleu, opció de Ruta A)Fotos del Pàrquing de la Circumval·lació: https://flic.kr/s/aHBqjzEhiF


Per favor respecta la normativa de tràfic i no ocupes més espai del necessari

Accés prop de la presa del pantà de Relleu. (a un 1,5 km de la passarel·la de la presa de Relleu, opció ruta B)

No hi ha pàrquing com a tal. Però en cas de gent que no puga caminar molt hi ha espai per a deixar 10-15 cotxes. Des d'ací més o menys en 25 minuts (1,5 km) s'arriben a la passarel·la de la presa del pantà de Relleu
RECOMANACIONS AUTOCARSLa carretera més còmoda per a accedir a Relleu amb autobusos és per la CV-775 que ve des de les poblacions d'Orxeta o Sella. Una vegada arribem a Relleu, al passar l'accés Camp de Futbol i poliesportiu. En la mateixa carretera trobem un Supermercat d'Udaco a la dreta, just damunt del camp de Futbol, que ens queda a l'esquerra. En eixe punt podem baixar els passatgers.
No és una parada habilitada per a autocars, però és el que s'utilitza de forma habitual (la policia ho sap) . Una vegada els passatgers se n'han anat. L'autocar pot estacionar en un carrer que esta a escassos 50 metres del Supermercat, a l'esquerra en direcció de la marxa, voreja el poliesportiu.
Però és necessari:
Omplir una estada general de l'ajuntament de Relleu amb almenys 5 dies d'antelació al dia que es va a estacionar.
  • https://relleu.sedelectronica.es/info (indicar responsable del grup o agència i telèfon de contacte al omplir la Instància).

  • Exposa: Amb data (XX) del Mes (XX) de 20 (XX) a l'Hora (XX.XX) es va a arribar a la població de Relleu amb un autocar

  • Sol·licita: La reserva d'espai en la zona habilitada per a autocars des de l'hora (XX.XX) fins a les (XX.XX)

  • Avisar a la Policia local de Relleu per mitjà de whatsApp (+34 636288756) com a mínim amb 5 dies d'antelació perquè puguen habilitar l'aparcament d'autocars (amb les mateixes dades de contacte, exposa i sol·licita).

La policia habilitara amb senyals mòbils l'aparcament per a autocars, és un carrer costa baix (és el carrer que voreja el poliesportiu, es veu la pista de frontó) .

Fotos del pàrquing dels autocars: https://flic.kr/s/aHBqjzEhJn

RECOMANACIONS AUTOCARAVANES O CAMPERSHi ha una zona on hi ha un berenador i les autocaravanes o campers poden fer nit.
Esta en El Carrer del Moli, prop de la piscina Municipal.


Fotos del pàrquing d'Autocaravanes: https://flic.kr/s/aHBqjzEh7K
info@pasareladerelleu.es

Informació:
Telèfon fix: +34 86 575 9650
Mòbil: +34 613 033 336
... ...
L'horari d'obertura i tancament de la passarel·la:
De Dilluns a Diumenge de 9,00 a 18,00 (últim passe a les 17.30)
Aquest horari pot canviar en funció de l'època de l'any o dies festiu.

COMPRA D'ENTRADES

La ruta de la passarel·la de la presa de Relleu - 2024